Ga direct naar de inhoud.

Over Marjolein Rams

marjolein rams

Na mijn studie industrieel ontwerpen aan de TU Delft ging ik aan de slag als grafisch ontwerper/art director (1996). Aan de basis van mijn werk ligt altijd een conceptueel idee, dat zich laat vertalen in huisstijlen, boeken, tijdschriften, websites, campagnes, affiches, beursstands, etc. Mijn klanten probeer ik te helpen hun verhaal helder en aansprekend uit te dragen en de juiste middelen daarvoor te bedenken. Design wordt daarbij ingezet voor duidelijke en gebruiksvriendelijke ontwerpen die communiceren, informeren en inspireren. 

Ik maak vaak gebruik van fotografie en illustratie om mijn werk toegankelijk en aansprekend te maken. Daarom besteed ik veel aandacht aan het zoeken en begeleiden van de juiste fotografen en illustratoren, en heb ik in de loop der tijd een groot netwerk opgebouwd.

Mijn studio in hartje Amsterdam deel ik met een multidisciplinaire groep van creatieven waar veel onderlinge samenwerking is. Communicatie, ontwerp, fotografie, strategie, webontwikkeling, eventmanagement, we hebben het allemaal in huis, plus een groot aanvullend netwerk van copywriters, journalisten, drukkers, etc. Ben je nieuwsgierig naar meer werk, naar mij, of naar de studio, ik maak graag een afspraak met je om verder te praten!